Kids

BrickWiz Kids

Πόσες φορές έχετε δει τα παιδιά σας να περνούν ατελείωτες ώρες δημιουργώντας με τα αγαπημένα τους τουβλάκια LEGO®; Πόσες φορές έχετε θαυμάσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα που αναπτύσσουν κατασκευάζοντας το δικό τους μοναδικό κόσμο; Τώρα, μπορείτε να ζήσετε αυτήν τη μαγεία και να τη μοιραστείτε με τα παιδιά σας και τους φίλους τους σε ένα αξέχαστο πάρτυ, play-date ή εκδήλωση, χάρη στο BrickWiz!

Το BrickWiz, ο οργανισμός που αξιοποιεί το παιχνίδι για μάθηση και ψυχαγωγία, είναι εδώ για να φέρει τα πάρτυ και τις εκδηλώσεις σας σε άλλο επίπεδο! Ανεξάρτητα από την περίσταση, είτε πρόκειται για τα γενέθλια του παιδιού σας, είτε για μια απλή συνάντηση φίλων ή μια μεγαλύτερη εκδήλωση, το BrickWiz προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει διασκέδαση, μάθηση και δημιουργικότητα.

Πάρτυ

Έχει το παιδί σας γενέθλια ή γιορτή και σκέφτεστε το πάρτυ του; Έχει ξεπεράσει τους κλόουν και τους ταχυδακτυλουργούς και δεν ξέρετε πως να απασχολήσετε τους φίλους του για να περάσουν καλά; Θέλετε να φύγουν όλοι ικανοποιημένοι και να θυμούνται το πάρτυ σας για καιρό; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα πάρτυ του BrickWiz είναι γεμάτα διασκεδαστικές δραστηριότητες με τουβλάκια LEGO®, που θα κάνουν τη μοναδική ημέρα των μικρών σας αξέχαστη και συναρπαστική. Οι μικροί σας καλεσμένοι θα δημιουργήσουν και θα παίξουν με τους φίλους τους, ενώ οι έμπειροι συντονιστές του BrickWiz θα διασφαλίσουν ότι κάθε στιγμή είναι γεμάτη διασκέδαση, αλληλεπίδραση και μάθηση. Αφήστε, λοιπόν, τις λεπτομέρειες και την απασχόληση των παιδιών σε εμάς και απολαύστε και εσείς την εκδήλωσή σας.

Επικοινωνήστε σήμερα για να κλείσετε το επόμενο μοναδικό πάρτυ!

Γάμοι - Βαφτίσια

Παντρεύεστε; Βαφτίζετε το μικρό σας; Κατ’αρχάς, «Συγχαρητήρια!», «Να ζήσετε!», «Να σας ζήσει!», και χίλιες ζεστές ευχές ακόμα!

Έχετε οργανώσει τα πάντα στην εντέλεια για μία υπέροχη εκδήλωση; Θέλετε να μοιραστείτε την ιδιαίτερη αυτή μέρα και τη χαρά σας με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, να γλεντήσετε και να γλεντήσουν, να χαρείτε και να χαρούν, να θυμάστε και να θυμούνται για καιρό τι ωραία που περάσατε; Τότε υπάρχει μία ακόμα σημαντική λεπτομέρεια που κάνει όλη τη διαφορά:  η απασχόληση των μικρών σας φίλων. Κανένα πρόβλημα! Αφήστε το σε εμάς και απολαύστε την εκδήλωση σας με την καρδιά σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ξεγνοιάστε!

Play - Dates

Θα έρθουν ένας ή περισσότεροι φίλοι για να παίξουν; Θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα διασκεδάσουν; Θα προτιμούσατε η συνάντηση, εκτός από μόνο παιχνίδι και διασκέδαση, να έχει και μια εποικοδομητική και ελαφρώς εκπαιδευτική χροιά, εξάπτοντας τη δημιουργικότητα…

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν και να παίξουν με τους φίλους τους, ενώ ένας έμπειρος συντονιστής του BrickWiz θα διασφαλίσει ότι κάθε στιγμή είναι γεμάτη διασκέδαση, αλληλεπίδραση και μάθηση. Το μόνο πρόβλημα που διακρίνουμε είναι ότι οι φίλοι του παιδιού σας θα ζητάνε διαρκώς να έρθουν σπίτι σας να παίξουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας και ελάτε να κανονίσουμε ένα απίθανο Play-date!

Ποιοί Είμαστε

Ο οργανισμός BrickWiz, μέσω του BrickWiz Kids, αξιοποιεί το παιχνίδι για μάθηση και ψυχαγωγία. Παιδικά πάρτυ, εκδηλώσεις, εργαστήρια δημιουργικότητας, παιχνίδια προσομοίωσης, όλα με τα αγαπημένα μας τουβλάκια.

Πέρα από τις επιτυχημένες εκδηλώσεις, το BrickWiz Kids διοργανώνει κάθε χρόνο και το αναμφισβήτητο αποκορύφωμα του, το “Bricktivity Weekend”, στο γνωστό Ράντσο του Σοφικού. Αυτή η τριήμερη εκδήλωση παρέχει αμέτρητες ευκαιρίες για παιχνίδι και μάθηση, με αίθουσες ελεύθερου παιχνιδιού, εργαστήρια για όλες τις ηλικίες, ακόμα και διαγωνισμούς κατασκευής. Περισσότερα από 200 παιδιά συμμετέχουν κάθε χρόνο σε αυτή τη μοναδική εμπειρία, απολαμβάνοντας τη μαγεία με τα τουβλάκια LEGO®, αναπτύσσοντας την εφευρετικότητα και την δημιουργική τους ικανότητα.

Και οι δραστηριότητες και η εμπειρία του BrickWiz με τους μικρούς μας φίλους δεν σταματάει εκεί! Λειτουργεί επίσης το BrickWiz Pop-Up Center σε μεγάλα ξενοδοχεία, προσφέροντας δημιουργικές δραστηριότητες για εκατοντάδες παιδιά, για πολλές ημέρες, μέχρι και ολόκληρη σεζόν. Οι εμπνευσμένες εκδηλώσεις και οι πιστοποιημένοι συντονιστές του εξασφαλίζουν ότι τα παιδιά θα περάσουν αξέχαστες στιγμές, εξερευνώντας τις ατελείωτες δυνατότητες με τα τουβλάκια LEGO®.

Εάν, λοιπόν, αναζητάτε το τέλειο πάρτυ ή την εκδήλωση που θα ενθουσιάσει τα παιδιά σας, τους φίλους τους, αλλά και εσάς τους ίδιους, τότε το BrickWiz είναι η απάντηση!

Συxνές Ερωτήσεις

Το BrickWiz δεν διαθέτει δικό του χώρο. Είμαστε, όμως ιδιαίτερα ευέλικτοι και, πέρα από τα σπίτια των πελατών μας, έχουμε διοργανώσει ιδιαίτερα επιτυχημένα πάρτυ σε κάθε είδους χώρο: σινεμά, καταστήματα, ξενοδοχεία, ιππικούς ομίλους, tennis clubs, γυμναστήρια, σχολεία, παιδότοπους, γραφεία και πολλούς άλλους.

Απασχολούμε με μεγάλο κέφι παιδιά 3 ετών και πάνω. Για λόγους ασφάλειας μέχρι και 4 ετών κάνουμε χρήση αποκλειστικά τούβλων LEGO® DUPLO. Από 5 ετών και πάνω, χρησιμοποιούμε τα κλασσικά, πιο μικρά, τουβλάκια LEGO®. Σε περίπτωση που στην ίδια εκδήλωση συνυπάρχουν παιδιά μικρότερης ηλικίας, φροντίζουμε να δημιουργήσουμε έναν ξεχωριστό χώρο για εκείνα. Προφανώς, ανώτατο όριο ηλικίας δεν υπάρχει. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!

Δεν υπάρχει εκδήλωση τόσο μικρή που να μη μας ενδιαφέρει και τόσο μεγάλη που δεν μπορούμε να την αναλάβουμε! Από ένα playdate 4 παιδιών μέχρι μια εκδήλωση με εκατοντάδες συμμετέχοντες, έχουμε την εμπειρία, τους ανθρώπους και τα υλικά ώστε να προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία παιχνιδιού.

Το συνολικό κόστος εξαρτάται από τη διάρκεια, τον αριθμό των παιδιών (και συνεπώς των συντονιστών), τις συγκεκριμένες δραστηριότητες και τα δωράκια που μπορεί να προσφέρετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά χωρίς καμία δέσμευσή σας. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η ηλικία και ο αριθμός των παιδιών.

Ενδιαφέρεστε για τις Υπηρεσίες μας;
Επικοινωνήστε μαζί μας
    Email

    Μήνυμα

    Είμαστε στη διάθεση σας και τηλεφωνικά καλώντας στο 210-8950476 ή μέσω e-mail στο [email protected]