Παίζουμε με τουβλάκια LEGO®!

Έχει το παιδί σας γενέθλια ή γιορτή και σκέφτεστε το πάρτυ του;

Έχει το παιδί σας γενέθλια ή γιορτή και σκέφτεστε το πάρτυ του; Έχει ξεπεράσει τους κλόουν και τους ταχυδακτυλουργούς και δεν ξέρετε πως να απασχολήσετε τους φίλους του και να περάσουν καλά; Θέλετε να φύγουν όλοι ικανοποιημένοι και να θυμούνται το πάρτυ σας για καιρό;
Επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα πάρτυ του BrickWiz προσφέρουν διασκεδαστικές δραστηριότητες με τουβλάκια LEGO® για παιδιά.
Κάνουμε τις ξεχωριστές μέρες των μικρών σας αξέχαστες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να κατασκευάσουν και να παίξουν με τους φίλους τους, σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Οι έμπειροι συντονιστές του BrickWiz αλληλοεπιδρούν ποιοτικά με τα παιδιά και οργανώνουν, ενθαρρύνουν, παρακινούν, επιβραβεύουν και προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες παιχνιδιού.
Αφήστε τις λεπτομέρειες σε εμάς και απολαύστε και εσείς την εκδήλωσή σας.

Η προσφορά ισχύει για:
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα

Επικοινωνήστε μαζί μας χωρίς καμία δέσμευσή σας!

  Email

  Είμαστε στη διάθεση σας και τηλεφωνικά καλώντας στο 6946959194 ή μέσω e-mail στο [email protected]

  Ποιοι είμαστε

  5/5

  Ο οργανισμός BrickWiz αξιοποιεί το παιχνίδι για μάθηση και ψυχαγωγία. Παιδικά πάρτυ, εκδηλώσεις, εργαστήρια δημιουργικότητας, παιχνίδια προσομοίωσης, βιωματικά μαθήματα σε σχολεία και πανεπιστήμια, όλα με τα αγαπημένα μας τουβλάκια.

  Πέρα από τα επιτυχημένα πάρτυ, διοργανώνουμε την ετήσια 3μερη εκδήλωση Bricktivity Weekend στο γνωστό Ράντσο του Σοφικού με αίθουσες ελεύθερου παιχνιδιού, εργαστήρια για όλες τις ηλικίες, διαγωνισμό κατασκευής και συμμετοχή πάνω από 200 παιδιά. Παράλληλα, λειτουργούμε το BrickWiz
  pop up center σε μεγάλα ξενοδοχεία και απασχολούμε δημιουργικά εκατοντάδες παιδιά για πολλές ημέρες. Οι συντονιστές του BrickWiz διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και είναι πιστοποιημένοι σε μεθοδολογίες όπως LEGO®  Serious Play®, Six Bricks, κ.α.

  Γιατί να μας επιλέξετε για τη ψυχαγωγία του παιδιού σας;

  • Μοναδική υπηρεσία:  Μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων και απίθανες συλλογές από τουβλάκια και αξεσουάρ
  • Πολυετής πείρα
  • Ευελιξία χώρου: Η εκδήλωση οργανώνεται στο σπίτι σας ή σε όποιον άλλο χώρο επιλέξετε εσείς.
  • Εξειδικευμένο προσωπικό: Έμπειρο προσωπικό με πιστοποιήσεις LEGO® Serious Play®, LEGO® Six Bricks, κλπ.
  • Ποικιλία από ευφάνταστα αναμνηστικά δωράκια
  • Βοηθά στην ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων

  “Ζήστε τη ζωή σαν παιxνίδι”

  Συxνές Ερωτήσεις

  Το BrickWiz δεν διαθέτει δικό του χώρο. Είμαστε, όμως ιδιαίτερα ευέλικτοι και, πέρα από τα σπίτια των πελατών μας, έχουμε διοργανώσει ιδιαίτερα επιτυχημένα πάρτυ σε κάθε είδους χώρο: σινεμά, καταστήματα, ξενοδοχεία, ιππικούς ομίλους, tennis clubs, γυμναστήρια, σχολεία, παιδότοπους, γραφεία και πολλούς άλλους.

  Απασχολούμε με μεγάλο κέφι παιδιά 3 ετών και πάνω. Για λόγους ασφάλειας μέχρι και 4 ετών κάνουμε χρήση αποκλειστικά τούβλων LEGO® DUPLO. Από 5 ετών και πάνω, χρησιμοποιούμε τα κλασσικά, πιο μικρά, τουβλάκια LEGO®. Σε περίπτωση που στην ίδια εκδήλωση συνυπάρχουν παιδιά μικρότερης ηλικίας, φροντίζουμε να δημιουργήσουμε έναν ξεχωριστό χώρο για εκείνα. Προφανώς, ανώτατο όριο ηλικίας δεν υπάρχει. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!

  Δεν υπάρχει εκδήλωση τόσο μικρή που να μη μας ενδιαφέρει και τόσο μεγάλη που δεν μπορούμε να την αναλάβουμε! Από ένα playdate 4 παιδιών μέχρι μια εκδήλωση με εκατοντάδες συμμετέχοντες, έχουμε την εμπειρία, τους ανθρώπους και τα υλικά ώστε να προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία παιχνιδιού.

  Το συνολικό κόστος εξαρτάται από τη διάρκεια, τον αριθμό των παιδιών (και συνεπώς των συντονιστών), τις συγκεκριμένες δραστηριότητες και τα δωράκια που μπορεί να προσφέρετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά χωρίς καμία δέσμευσή σας. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η ηλικία και ο αριθμός των παιδιών.